14.3.07

Ajatuksen jatkokehittelyä

Hei kaikki!

Tuo Jukan edellä esittämä ajatus on mielestäni tosi hyvä ja kannatettava! Jukka kirjoitti myös Oulun kurssin sivuilla linkeistä. Siitä aloinkin pohtia jatkoa: pitäisikö kehitellä myös kieliin liittyvä linkkilaari, jossa olisi linkin lisäksi pieni selvitys siitä, mitä linkki pitää sisällään. Jaottelu voisi olla jotenkin yleiset - saksa - ruotsi - englanti.

Olisiko Jukan edellä esittämä ajatus ja tämä yhdistettävissä samaan blogiin tai wikiin vai olisiko kummallakin hyvä olla omansa? Kokeilin viime viikolla oppilaiden kanssa wikiä, se tuntuu mielenkiintoiselta.

Kolmas vaihtoehto olisi nettisivut, johon voi liittää blogin. Esim. freewebsissä sivujen teko onnistuu helposti, html-koodia ei juurikaan tarvitse osata. Olen tehnyt siellä pari- kolme sivustoa, ja niiden päivittäminen sujuu kätevästi. Viimeksi kun katsoin niin siihen on tullut uutuutena myös sivustoon liitettävä keskustelufoorumi tavallisen vieraskirjan lisäksi. Samalla tunnuksella pystyy käsittääkseni useampi henkilö muokkaamaan ja päivittämään sivuja.

t. Anu M.