17.3.07

Tuumasta toimeen!

Terve,


Kävin katsastamassa tuon kotisivuohjelman ja ihan toimiva juttu kaikkinensa. Kiitoksia vinkistä. Skandinaaveja se ei tunnistanut, kun kokeilin kirjoittaa ääkköset. Pieni juttu sinänsä.

Osaatteko html-kieltä? Tuo freeweb on siitä tosiaan hyvä, ettei tarvitse hallita ja suuri plus myös se, että moni voi muokata sivua. Itse olen opiskellut sitä aikoinaan OAMK:n kurssilla ”www ja multimedia 15ov”. Voin luvata, että vie mennessään. ;)

Oletteko päässeet sinuiksi tuon blogisivuston kanssa? Mietin tässä, että millä tavalla saisimme selkeimmän ulkoasun projektillemme. Anu sinun ideasi tuosta kielikohtaisista alasivuista on erittäin kannatettavaa. Se että me keräisimme linkkejä sivustoon, voisimme laittaa yleisen pyynnön, että sivustolla vierailevat voisivat lähettää omia linkkivinkkejään meille julkaistaviksi blogissamme. Vai mitä?

Sitten kysymys blogi vai wiki? Itselläni ei ole kokemusta lainkaan wikistä. Onko teillä? Millaisia?

Mahtava juttu, että te olette mukana tässä. Sanon tämän sen vuoksi, että kurssimme on kohta lopuillaan ja luultavasti pyrähdämme kukin omaan suuntaamme. Nyt me voimme jakaa ideoita ja vinkkejä ja tehdä muutoinkin yhteistyötä.